Home
KT Solo
Band Info
Albums

Photos Videos

Bands
MP3's
Reviews
Links
Synch
Online Session
Teaching Guitar Lessons  
Press Kit - Band
Click on the flag to translate this page.

Keith Thompson Band

 

 

 

 

Keith Thompson Band jedan je od ponajboljih britanskih R&B bandova cija visokoenergetska mješavina bluesa, soula i rocka žari i pali na pozornicama diljem Europe i SAD-a. Svi clanovi banda prekaljeni su studijski i session glazbenici cije usluge su koristile brojne britanske zvijezde, bubnjar Roy Adams svira i u bandu najvece britanske soul zvijezde Ruby Turner , clan je Roy Wood Banda i sa basistom Neilom Simsonom cini ritam sekciju Climax Blues Banda. Neil Simpson nastupao je i s legendama poput Johna Mayalla i Peter Greena. Voda grupe, blues-rock gitarist Keith Thompson, glazbenik je s bogatim profesionalnim iskustvom, a njegova se glazba osim na albumima svog banda može cuti i u raznim TV serijama, On je dodao svoje vještine na pozornici ili u snimke projekata Spooky Tooth, Mike D'abo, Steve Winwood, Ruby Turner, Larry Burton / Albert Collins, John Lee Hooker / Dave Markee i Henry Spinetti / Eric Clapton Band/ Geno Washington/ Paul Jones / Robert Plant i Tina Turner.
Ove godine Keith završio 4. Blues / rock album, "Nezavisnost", te je naknadno turneji ponovno u Švicarskoj, Austriji, Njemackoj i Poljskoj, a bend je takoder pojavio u Hrvatska u Kastvu i Umaga Blues festivala i Slovenije na prestižnom "Postonja Blues Festival "s" deset godina nakon "i" Paul Lamb i Kingsnakes ", Suwalki i Krosnoga festivalima u Poljskoj uz, Jeremy Spencer (Fleetwood Mac), Colne R & B festival u Lancashire, Swanage, Banbury Upton i Gloucester blues festivalima u Velikoj Britaniji. Album je bio uzimajuci velik recenzije i Keith se pocinju da se odavno priznanje kao gitarist i tekstopisac.

Sve je pocelo dok je još u pre mlade punk 70-Keith i njegov bend na turneji Njemackoj, igrati 6 noci u tjednu, svira 5, 45 minuta postavlja noc! To je bio Keith je prvi full-time profesionalno ogranicenje i promijenio njegov život! To je bio isti Hamburgu kulturu na kojem su Beatlesi smanjiti svoje glazbene zube.

Tijekom godina on je prodao više od 100.000 albuma. Keith takoder piše pjesme i glazbu za druge izvodace i glazbene projekte. Nedavna krediti su, "Road to Recovery" AA temu napjev i Grand Prix 2 racunalne igre.

BAND cesto može biti proširen na 4 komada ili 5 kom.

 

Home
KT Solo
Band Info
Albums

Photos Videos

Bands
MP3's
Reviews
Links
Synch
Online Session
Teaching Guitar Lessons  
Press Kit - Band